dimarts, 15 de maig del 2012

APRENEN TOTS JUNTS

FEINETES

Pintam com l'artista Piet Mondrian

El dia de Sant jordi , feim un punt de llibre.

CLASSE










VISITA AL CENTRE SES SALINES DE LA COLÒNIA DE SANT JORDI

El dia 3 de maig vàrem anar a la Colònia de Sant Jordi a visitar el Centre Ses Salines, on vàrem poder gaudir de l'aquari i de les magnífiques vistes a l'illa de Cabrera. També aprofitàrem la platja i el pinar que hi havia al costat per poder aplicar el jocs populars treballats a l'escola i, sobretot a les jornades. Va ser un dia molt complet i divertit!












divendres, 11 de maig del 2012

JORNADES CULTURALS

La setmana cultural va tenir lloc del 2 al 4 de maig. El dies 2 i 4 els alumnes varen gaudir dels jocs tradicionals com: la oca, el monopoly, ping-pong, la bomba, raquetes de platja, etc.


Els alumnes van portar a l'escola jocs tradicionals que tenien a casa per poder mostrar als seus companys. També varen confeccionar els seus propis jocs tradicionals com el comecocos i el tres en ratlla.











PASSEIG PER LA NOSTRA BARRIADA

Ses cases noves-Son Dameto-Son Pisà. 
Divendres 27 d'abril dedicarem el matí a conèixer el barri que envolta la nostra escola, juntament amb la classe de 2on A.
La secretària del Centre, Clara, ens va acompanyar i explicar la història del barri, ens va mostrar els edificis importants, els carrers, el parc a on varem berenar, les cases antigues, i varem visitar l'Associació de veïns.




dijous, 10 de maig del 2012

VISITA AL PARC DE BOMBERS DE PALMA

Dia 17 d'abril varem visitar el Parc de Bombers de Palma. Va ser un dia especial perquè vam poder pujar al camió de bombers, fer una volta i tocar la sirena. Ens mostraren les instal·lacions del Parc on hi havia un museu i gimnàs molt gran amb piscina. També gaudirem amb una pel·lícula informativa de prevenció d'incendis i la feina que els bombers realitzen al seu dia a dia.